Stockholm 2019Swedish LabDays 2017 genomfördes framgångsrikt, och nu är det    dags för den andra versionen av den nya Labmässan i Stockholm...Den första versionen av den nya Swedish LabDays mässan hade 74 utställare och 928 besökare under de två dagarna som mässan varade. Och den omedelbara feed back var att många ansåg det nya labmässar konceptet som en "success to be continue".


Därför lansera vi nu Swedish LabDays 2019 på Stockholmsmässan, närmare bestämt i Victoria hallen från den 2 - 3 oktober.


Du och ditt företag får härmed chansen att reservera en monter på Swedish LabDays mässan 2019. Anmälan är inte bindande. Och på hösten skickar vi orderbekräftelse till alla som har reserverat en monter. Och när orderbekräftelsen är undertecknad och returneras blir reservationen bindande.


Vår målsättning är en mässa med lite mer utställare än premiärmässan, där det fanns 74 utställare. Och vår målsättning är också at locka fler besökare bland annat via yrkesmässig mötena parallellt med mässan.


Under de enskilda menupunkterna kan du läsa om monter hyra, den nya monter plan och analys från 2017 mässan etc.


Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas naturligtvis på ditt stöd i form av en reservation på Swedish LabDays mässan 2019.

 

Swedish LabDays genomföras på Stockholmsmässan

Den stilige Victoriahal ligger gulv til mässa

Foto från Swedish LabDays 2017

Swedish LabDays

organized by J.B. Exhibitions

Presented in cooperation with

Official Media Partner


Also conducted by

J. B. Exhibitions