Testimonials

Vi har valt att ställa ut på Swedish LabDays 2019


”Vi är representerat över hela värden med våra produkter. Därför tycker vi att det är också är viktigt med en plattform för den Nordiska labbmarknaden, där vi kan möta våra kunder i branschen face to face. Vi har deltagit i flertalet LabDays event i Danmark och var även med på den första Swedish LabDays mässan i 2017. Vi har varit nöjda med mässorna som också ger bra förutsättningar att nätverka med våra kunder. Vi ser fram emot mässan i oktober.”

Johan Lindberg

Hamilton Nordic


”Vi tycker att det är viktigt med en plattform för den svenska labmarknaden där vi personligen kan möta många av våra kunder från branschen. Vi kommer därför att även denna gång satsa på Swedish Labdays genom att visa upp ett stort urval av vårt produktsortiment.  På plats finns våra erfarna produkt-specialister som kan bidra med rådgivning kring allt som berör funktionell, modern och ändamålsenlig labutrustning. De som har intresse av våra produkter ska få ut så mycket som möjligt av sitt besök i vår monter och få varje fråga besvarad.”

Niclas Nordin

AB Ninolab


"Vi är representerat på hela den skandinaviska marknaden med våra produkter. Och därför tycker vi att det är viktigt med en plattform för den svenska labbmarknaden, där vi kan möta våra kunder och kollegor i branschen ansikte mot ansikte. Vi har deltagit i LabDays mässor både i Danmark och i Sverige och är ganska nöjd över resultatet i att vara på plats när branschen samlas. Vi ser fram emot mässan i oktober.”

Per Hammargren

ICU Scandinavia


Naturvetarna (Swedish Association of Professional Scientists) har flera medlemmar inom Life Science-branschen, och vi ser Swedish LabDays som ett utmärkt tillfälle att träffa dem och andra potentiella medlemmar. Vi kommer att delta med en utställningsmonter och även arrangera en paneldebatt med framstående deltagare i ämnet Competence in Demand – nu och i framtiden.”

Ann Lundström

Naturvetarna


"Saveen & Werner grundades i Sverige redan 1927 och idag finns vi i hela skandinavien, med ett sortiment bestående av instrument, glas-, plast- och kemiprodukter för laboratoriebruk. Vi var med på Swedish LabDays premiärmässa 2017, och tycker det är bra att det finns samlingspunkter för branschen. Vi hoppas att både kunder och leverantörer uppskattar möjligheten och kommer, varför vi har valt att ställa ut på den kommande mässan i Stockholm, och vi ser fram emot att få presentera vårt stora urval för besökarna i Victoriahallen i oktober". 

Sebastian Salé

Saveen & Werner AB


"Sartorius headquarter is located in Göttingen in Germany, and today we operate in 110 countries around the world. We have participated in most of the LabDays fairs in Denmark and we like the concept, so we have also decided to participate at Swedish LabDays in Stockholm. We look forward to present our new Cubis II range of premium laboratory balances at the exhibition, and we also look forward to meet a lot of our customers at the Stockholmsmässan".

Steve Ellis

Sartorius Nordic 


"Vi har valt att ställa ut på den kommande Swedish LabDays-mässan i Stockholm, och det här är något vi verkligen ser fram emot. Vårt huvudkontor ligger i Skåne men huvuddelen av våra kunder finns i andra delar av Sverige och Europa. Därför är det viktigt för oss att delta på mässor såsom Swedish LabDays. Där kommer vi nära våra kunder och har möjlighet att möta dem i en nära och naturlig dialog. Vi är övertygade om att många av våra kunder kommer och besöker oss på LabDays-mässan."

Johan Jönsson

InnoGUARD AB


"Våra LAB-bolag är fokuserade på specifika applikations-områden och kundsegment – så i praktiken består vi av fyra företag. Vi var mycket nöjda med vårt deltagande i den första mässan för två år sedan. Vi var nio personer i montern, och alla hade fullt upp att göra från morgon till kväll under båda mässdagarna. Därför har vi valt att ställa ut även på detta års Swedish LabDays-mässa, och vi ser fram emot att få träffa både kunder och intressenter i Victoria-hallen på Stockholmsmässan i oktober."

Claes Karlsson

VD ClaraLab


"Vi grundades av Walter Sarstedt redan 1960, och idag har vi 33 försäljningsorganisationer världen runt, och cirka 2.600 anställda. På den svenska marknaden finns vi representerade med ett eget bolag, Sarstedt AB, och vi har en bred produktportfölj för laboratoriebranschen. Vi har valt att satsa på en stor monter under Swedish LabDays 2019, och vi ser fram emot att få visa våra produkter och nyheter för besökarna på Stockholmsmässan."

Anette Rodin

Sarstedt AB

Swedish LabDays

organized by J.B. Exhibitions

Presented in cooperation with

Official Media Partner


Also conducted by

J. B. Exhibitions